MIIEGO Logo

WIE IS MIIEGO?

Deens audiomerk gespecialiseerd in draadloos geluid voor een actieve levensstijl.Bekroonde en test winnende ontwerpen en producten met hoge functionaliteit.Veel ambassadeurs en volgers op Instagram en SoMe#TEAMMIEGO.Verkocht door geselecteerde hardloop- en sportwinkels.Lid van Danish Sound Cluster.Het eerste productmodel van MIIEGO: AL3 FREEDOM heeft alleen in Scandinavië al 100.000 exemplaren verkocht.

BOOM Titanium

WE WILLEN BETERE TRAININGSERVARINGEN EN MEER TRAININGSPLEZIER CREËREN

– met krachtige audioproducten, ontworpen en gebouwd voor uw actieve levensstijl.

Je hebt je waarschijnlijk wel eens geërgerd aan een koptelefoon die niet goed past of waar het snoer of iets anders irriteert . Of misschien oortjes die uitvallen als je beweegt, begint te zweten of je oor plotseling irriteert na langdurig dragen.

Dat is niet hoe het zou moeten zijn.

Het was precies de droom om deze problemen te veranderen en te verbeteren, dat er in 2010 toe leidde dat MIIEGGO A/S werd opgericht door de Deense ondernemer en audioliefhebber, Christian Degerud Jeppesen.

We wilden een perfecte draadloze geluidservaring creëren met maximale bewegingsvrijheid – Christian Jeppesen, Oprichter & SEO, MIIEGO A/S

Michelle Vesterby

STEVIGE, EENVOUDIGE EN SIMPELE PRODUCTEN

De ambitie was duidelijk vanaf het begin: we wilden de beste draadloze audioproducten creëren voor degenen met een actief leven, kwaliteitsproducten vooropgesteld en ultieme vrijheid willen wanneer je beweegt.

Daarom zijn we begonnen met het ontwikkelen van stevige hooftelefoons met een perfecte pasvorm die bestand zijn tegen zowel de lange runs in de regen als de zweterige trippen naar de sportschool. Simpel, gebruiksvriendelijk en super functionele producten met hoogwaardig Deens geluid.

Met andere woorden, en een beetje vereenvoudigd: de oplossing voor jou die goed geluid wilt dat gewoon speelt, zonder gedoe en onnodige irritaties.

MiiBLASTER XL

DE MOTIVERENDE TRAININGSPARTNER

Vandaag de dag blijven we nog steeds gemotiveerd door dezelfde ambitie en een verlangen om positieve energie en betere trainingservaringen te creëren.

We geloven dat goed geluid, of het nu een aanstekelijke klassieker is of een interessante podcast, motiveert en helpt de trainingservaring te verbeteren van elk individu. Op hetzelfde moment, geloven we dat goede trainingservaringen zorgen voor extra energie en winst in ons dagelijks leven.

Goed geluid en muziek motiveren, roepen emoties op en verspreiden vreugde. We volgen die mantra elke dag, van productontwikkeling tot onze after-sales service, omdat we uiteindelijk leven voor het creëren van positieve energie – Christian Jeppesen, Oprichter & CEO, MIIEGO A/S

BOOM MIINI Arctic White

BEKROOND GELUID VAN WERELDKLASSE

Bij MIIEGO focussen we op goed geluid. Zoveel zelfs dat we met plezier kunnen tolereren audio-nerds genoemd te worden. We streven er altijd naar om de perfecte balans tussen topkwaliteit geluid en een optimaal, functioneel productontwerp, zodat je een gebalanceerde en compromisloze draadloze muziekervaring krijgt.

We doen dit onder andere door gebruik te maken van erkende geluidscomponenten van de hoogste kwaliteit in onze producten. Daarnaast streven onze interne akoestiek- en audio-experts er constant naar om kleine geluidsnuances te verfijnen en de perfecte balans tussen bas en treble te vinden – en dat alles terwijl je vrij kunt bewegen.

Wij geloven dat dit een van de voornaamste redenen is waarom we door de jaren heen meerdere belangrijke producttests en prijzen hebben gewonnen, met simpelweg goede geluidskwaliteit en hoog functionele productontwerpen.

MiiBUDS ACTION II

DEENS GELUID EN AUDIO

We zijn trots om te helpen met het bouwen van een lange en unieke Deense traditie en positie binnen geluid en audio. Dat is waarom MIIEGO ook lid is van de Deense geluidsindustrievereniging DANISH SOUND CLUSTER, die internationaal werkt om een Deense geluidomgeving te ondersteunen en verder te ontwikkelen.

Liever klein en wakker dan…

Er zijn veel grote elektronicamerken op de wereldmarkt, maar verrassend weinig die productfunctionaliteit en gebruiksvriendelijkheid voorop stellen als het gaat om draadloze koptelefoons gebouwd voor een actieve levensstijl.

Bij MIIEGO zien we onszelf als een actieve sport en levensstijl merk met een toegewijde focus op een precies functioneel productontwerp dat bestand is tegen gebruik. 

BOOM MIINI Arctic White

EEN GESPECIALISEERD DEENS AUDIOMERK

Bij MIIEGO is ons werk gericht en toegewijd aan de product niche waar we op ons best zijn, audio producten voor een actieve levensstijl.

We zijn niet te verlegen om toe te geven dat we nerdy en gespecialiseerd zijn, want we weten – zoals bijna alle atleten – dat een focus hebben cruciaal is, en dat het vaak de kleine details zijn die uiteindelijk een groot verschil maken.

MIIEGO producten moeten simpel, robuust, functioneel en comfortabel te dragen zijn, de kleine details zijn cruciaal.


WAT BETEKENT MIIEGO?

MIIEGO is “ik” onderweg met goede muziek in de oren.

Je hebt de volledige vrijhoud om te kiezen hoe je MIIEGO uitspreekt, maar we doen het meestal op deze manier: [mii-e-go].

MIIEGO® is een Deens merk en een geregistreerd internationaal handelsmerk.


BOOM Titanium folded

DETAILS DIE EEN VERSCHIL MAKEN

Onze producten zijn ontwikkeld en gemaakt om zweet en regen te weerstaan in het vaak uitdagende Scandinavische klimaat. Ook moet de batterijduur lang zijn, zodat je niet constant moet denken aan het opladen van de batterij.

Speciaal ontworpen oorkussens en oordopjes

Bij MIIEGO zijn oorkussens niet zomaar oorkussens. Voor onze on-ear en over-ear koptelefoons, hebben we speciaal ontwikkelde MIIEGO® ACTION oorkussens gemaakt van ademend mesh-materiaal dat helpt voorkomen dat je hete en zweterige oren krijgt.

Voor de grote meerderheid van onze productmodellen, hebben we een simpel TWIST’N’TURN ontwerp gemaakt, waarbij de oorkussens gemakkelijk verwijderd en vervangen kunnen worden. De ACTION kussens kunnen zelfs gewassen worden in de wasmachine op 30 graden.

Ons TWIST’N’TURN ontwerp betekent ook dat je je koptelefoon niet hoeft weg te gooien en een nieuwe moet kopen, simpelweg omdat de oorkussens versleten zijn. Je kan ze gewoon omruilen.

MiiBUDS ACTION II

Comfort op de voorgrond

Onze in-ear oordopjes hebben oordopjes van hoge kwaliteit die zijn gemaakt van superzacht traagschuim van Amerikaanse COMPLYTM. De unieke oordopjes vormen zich naar je gehoorgang, voorkomen dat ze eruit vallen en bieden onovertroffen comfort en is van ideaal gepaste maat voor je oren.

Alle productdetails zijn bedoeld om je een goede, zorgeloze en positieve gebruikerservaring te bieden.

MiiRHYTHM

VERSCHILLENDE PRODUCTEN EN PASVORMEN VOOR VERSCHILLENDE BEHOEFTEN

Bij MIIEGO hebben we een breed scala aan audioproducten voor activiteit en beweging. Dit betekent dat u een product kunt vinden die matchen met jouw wensen en behoeften, of je nou sport in de sportschool, rent, yoga beoefent of gewoon een lange wandeling waardeert met goed geluid in jouw oren.

Misschien geef je voorkeur aan een kleiner in-ear product met goed geluid direct in de gehoorgang, of houd jij meer van een vol geluid uit een on-ear of over-ear hoofdtelefoon die comfortabel en stabiel buiten de oren zit?

Veelvoorkomend voor alle MIIEGO producten is dat ze perfect zijn voor gebruik buitenshuis en dat de functionaliteit en pasvorm altijd top zijn.

BOOM Arctic White

BEST GETESTE EN BEKROONDE AUDIOPRODUCTEN

We zijn erg trots dat meerdere van onze koptelefoons grote consumententests en prijzen hebben gewonnen, zowel nationaal als internationaal.

Als een klein Deens merk, zijn we trots en vereerd dat we er herhaaldelijk in geslaagd zijn om grote internationale producttesten te winnen, waar we het opnemen tegen grote wereldwijde spelers en merken. Elke keer dat we winnen, versterkt dit ons geloof dat hard werken loont en dat kleine productdetails waarmee we werken worden erkend en echt een verschil maken.

ISPO Award winner

’S WERELDS BESTE KOPTELEFOONS?

Een van de prijzen waar we het meest trots op zijn, is wanneer de BOOM-serie werd uitgeroepen als productwinnaar in de koptelefoon categorie in de ’s werelds grootste internationale sportbeurs, ISPO in München, 2019. Het is een van onze beste, omdat dit gelijk staat aan uitgeroepen worden tot ’s werelds beste koptelefoons voor trainen en sporten.

MIIEGO heeft onder andere ook een Red Dot prijs, WOMEN’S RUNNING prijzen gewonnen en is uitgeroepen als een dubbele testwinnaar door iForm. Meest recentelijk heeft MiiBUDS ACTION van MIIEGO® een test gewonnen bij Runner’s World.

Lees meer over onze prijzen en testresultaten in onze nieuwssectie.

#teammiiego

#TEAMMIIEGO: ONTMOET ONZE AMBASSADEURS

Tegenwoordig is MIIEGO® het favoriete audiomerk van meerdere welbekende atleten, en we werken nauw samen met verschillende getalenteerde atleten. Zowel op non-competitief en professioneel niveau. Het geeft ons waardevolle input over onze product optimalisatie en ontwikkeling, aangezien we samenwerken om de kennis van MIIEGO® in Denemarken en internationaal te verspreiden.

Ik hou van MIIEGO omdat het een Deens merk is en hun producten erg goed zijn. Ik luister graag naar wat muziek of een podcast als ik onderweg ben. Als ik ga wandelen of sport in de sportschool, is het heel fijn om wat extra motivatie in mijn oren te hebben. En daar moet mijn apparatuur gewoon werken. Daarom gebruik ik MIIEGO. 

– Michelle Vesterby, triatleet en MIIEGO ambassadeur.

Ontmoet hier enkele van onze ambassadeurs.

MIIEGO op SoMe

Volg ons en krijg inspiratie voor uw actieve levensstijl op FacebookYoutubeLinkedIn of Instagram.

Udvalgte awards vi har vundet
iFORM
Red Dot Award 2019
Women's Running
Runner's World