Bij MIIEGO is geluid iets wat we delen. Daarom hebben we een sterke community van ambassadeurs en een open community voor alle MIIEGO gebruikers onder de hashtag #teammiiego. Onze ambassadeurs variëren van recreatieve hardlopers tot personal trainers en professionele atleten. Wat ze gemeen hebben, is een passie voor beweging en geweldig geluid. Lees hier meer over sommige van onze sterke ambassadeurs.

Rene Holten Poulsen

RENÉ HOLTEN POULSEN

Professioneel kajakker

René Holten Poulsen is de meest succesvolle kajakker van Denemarken, die tijdens zijn indrukwekkende carrière maar liefst 28 internationale medailles heeft gewonnen op zowel de Olympische Spelen als de World Cup en de Europese Kampioenschappen. Als een atleet is René buitengewoon vastberaden en wanneer hij met zijn peddel door het water gaat, is het met precisie en een enorme hoeveelheid rauwe kracht.
Het feit dat René Holten Poulsen ambassadeur is van MIIEGO, betekent ook dat de hoofdtelefoons van MIIEGO tot zijn recht komen wanneer ze met hem zijn in de sportschool en in het water. Hier zijn zweet en waterdruppels een constante factor, en voor de lange workouts zijn zowel comfort als een lange batterijduur een must. Een echte sportman met een echte sport koptelefoon.

 

“Over het algemeen is het bij watersporten belangrijk dat de koptelefoons waterbestendig zijn. En dan dat ze ongelooflijk licht op mijn oren zitten. Je beweegt nog steeds vrij veel, dus de oorhaak helpt om me geen zorgen te maken of ze perfect passen als ik train.”

Michelle Vesterby

MICHELLE VESTERBY

Professioneel triatleet

Michelle Vesterby is een voormalig elite zwemster die later haar liefde stortte op de sport van triatlon, waar u lange afstanden rent, fietst en zwemt. Michelle staat bekend om haar ongelooflijke wilskracht en positieve houding, en begeeft zich op de zee en de weg wanneer ze deelneemt aan zowel triatlons als Iron Man competities over de hele wereld. Competities waarin ze in de loop van de tijd 13 medailles heeft gewonnen – allemaal onder haar mantra “Just keep smiling”.

Deelnemen aan deze races vergt zowel een groot uithoudingsvermogen en vele maanden training. Het is juist tijdens deze trainingssessies en de lange reizen naar deze competities toe, dat Michelle Vesterby haar MIIEGO hoofdtelefoon op doet en haar focus vindt zonder afleidingen van de buitenwereld.

 

“De reden dat ik van MIIEGO hou, is dat het een lokaal Deens merk is en tegelijkertijd hele goede producten heeft. Ik heb graag wat muziek of een podcast bij me als ik onderweg ben. Wanneer ik ga wandelen of sport in de sportschool, is het gewoon heel fijn om wat geluid te hebben in mijn oren – en mijn apparatuur zou gewoon moeten werken. Dat is waarom ik MIIEGO gebruik.”

Ultralandsholdet

HET ULTRA-RUNNING NATIONAL TEAM

Het nationale team van Deense ultralopers

In 2022 is MIIEGO zowel sponsor als officiële audiopartner geworden van het Deense nationale team van ultralopen. Ultra-runs zijn extreme runs op afstanden van minimaal 50 km en vaak in uitdagend of heuvelachtig terrein. Het nationale team van ultralopen bestaat uit 23 gepassioneerde lopers, met elk de unieke vaardigheid om hun grenzen te verleggen en op hun best te presteren ondanks de regen, natte sneeuw, wind en onmetelijk lange afstanden. Wanneer het nationale team deelneemt aan de nationale en internationale competities, is dat in de categorieën van 50 km, 100 km en 24-uur runs. Dit is een run waarvoor de lopers door moeten kunnen gaan, zelfs wanneer de vermoeidheid toeslaat – en hier alleen moet al een indrukwekkende wil voor zijn.
Wanneer MIIEGO ervoor koos om het ultra-running nationale team te sponsoren, was dat omdat we nadenken over hun liefde voor bewegen en hun goal om altijd het beste van hunzelf te geven. In hun training gebruikt het ultra-running nationale team MIIEGO hoofdtelefoons, die met hun lange batterijduur en waterbestendig ontwerp perfect zijn voor extreme tochten.

 

“Mijn favoriete MIIEGO hoofdtelefoons zijn MiiBUDS ACTION II. Ze passen perfect in het oor, zijn licht en hebben een lange batterijduur. Het geluid is heel goed en ze laten mij om ‘in mijn eigen wereld’ te gaan, wat belangrijk is tijdens lange tochten.” – Diana Kämpe, atleet van het ultra-running nationale team.

Rowmodels

Rowmodels

Danmarks første kvindebåd til at ro over Atlanten

MIIEGO er i 2022 blevet stolt sponsor af Rowmodels. Danmarks første kvindelige hold, der skal ro hele 5000 km. på tværs af Atlanterhavet som en del af Talisker Whisky Atlantic Challenge.
Dette er et ”unsupported race”, hvilket betyder, at de tre seje kvinder skal klare alt på egen hånd, så snart båden sætter i gang ved La Gomera i Spanien.
Med et udgangspunkt i at være ”Better together” skal de alle ro 14 timer dagligt og mønstre både stor holdånd og viljestyrke, når de på deres lange tur skal kæmpe mod elementerne og løfte som et team for at komme i mål.
MIIEGO er ikke alene imponerede over Rowmodels, men også sindssygt glade for at kunne kalde os sponsorer for så stærkt og målrettet et hold, der har sat sig for noget, som ingen andre danske kvinder har gjort som team før.
RowModels kommer til at have både MIIEGOs MiiBUDS ACTION II-høretelefoner samt den vandtætte AXTIVE M3-højttaler med på deres tur over Atlanten.

 

“Grunden til, vi opsøgte et samarbejde med MIIEGO, er, at MIIEGO har fokus på den aktive livsstil, hvor pasform og vandtæthed er en vigtig parameter. Og så er MIIEGO jo et dansk brand med en stolt audiotradition, og når vi som den første danske kvindebåd kaster os ud i denne udfordring, er det oplagt at slå et slag for det danske flag.” – Rowmodels

ZIE MEER VAN ONZE GEWELDIGE AMBASSADEURS

Al onze ambassadeurs delen de vreugde die beweging en goede muziek hen brengt. Een vreugde die verenigd is met de vele functionele audio producten van MIIEGO.

Bekijk hieronder foto’s van meerdere van onze MIIEGO ambassadeurs!

Michelle Vesterby
Urban Runner
Jakob
Jonas
Maj-Britt
Dannie
Sissel
Daniella
Nadja
Skov
Instagram
Helene
Susan
Sofie
Lin
Thomas
Rune
Helle
#teammiiego