Heb je een nieuwe kopelefoon nodig voor het trainen? Maar weet je niet welke je moet nemen? Laat MIIEGO je dan helpen.

MIIEGO is een Deens merk dat is opgericht in 2010. Onze missie is om draadloze audio specifiek voor een actieve levensstijl met beweging te creëren. Met andere woorden: om een manier te vinden om unieke audio ervaringen en strak design te combineren met duurzaamheid en functionaliteit die een hoofdtelefoon voor het trainen vereist.
Wanneer je producten van MIIEGO koopt, kan je niet alleen goed geluid verwachten maar ook een koptelefoon voor training, die is gebouwd om alle uitdagingen die je tijdens het trainen kunt tegenkomen, te doorstaan.

Met de koptelefoon van MIIEGO voor training kan je springen, sprinten, tillen, strekken of zelfs op je handen staan en nog steeds goed, draadloos geluid bij je hebben. Het maakt niet uit wat voor soort workout je doet, wij hebben een koptelefoon die bij je past.

IN-EAR KOPTELEFOON VOOR HARDLOOPTRAINING

Als je bijvoorbeeld met plezier je workout begint met een stevige en zweterige run op de loopband? Dan wil je misschien eens kijken naar de MiiBUDS ACTION II.

MiiBUDS ACTION II heeft messcherp geluid en is IPX6-gecertificeerd. Dit betekent simpelweg dat de oordopjes zowel zweet- als waterdicht is, en ze daardoor zelfs kan gebruiken tijdens de meest zweterige tochten op de loopband of crosstrainer.

Het vinden van in-ear koptelefoons kan moeilijk zijn. Het vergt de juiste pasvorm, wat soms een uitdaging is om te krijgen. Daarom legt de MiiBUDS ACTION II nadruk op comfort. De MiiBUDS ACTION II wordt geleverd met een zachte siliconen oorhaak die het oortje achter het oor bevestigt, evenals unieke oordopjes van traagschuim. De hoogwaardige oordopjes van traagschuim zijn gevormd volgens uw oorgang, zodat u niet alleen een oordopjes krijgt voor training die strak zitten maar ook oordopjes die comfortabel te dragen blijven, zelfs na langer gebruik.

Ten slotte wordt de in-ear koptelefoon MiiBUDS ACTION II geleverd met een oplaadcase, die je gemakkelijk mee kan nemen. De case en de koptelefoon samen bieden tot wel 90 uur speeltijd. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten – zelfs niet tijdens de lange tochten.

BOOM! TRAINING HOOFDTELEFOON

Zoals gezegd is hoge functionaliteit niet alleen van toepassing op de MiiBUDS ACTION II maar op al onze training headsets. Nog een favoriet voor trainen onder de gebruikers is BOOM by MIIEGO.

BOOM is een draadloze over-ear koptelefoon die zowel nationale als internationale prijzen heeft gewonnen voor het strakke ontwerp en hoge functionaliteit. De perfecte koptelefoon voor krachttraining!

Weg met versleten oorkussens op je trainingshoofdtelefoon
Als je eerder een hoofdtelefoon hebt gebruikt voor het trainen, heb je misschien ervaren dat de oorkussens verslijten door zweet of water tijdens de training. Met een BOOM van MIIEGO headset voor trainen, hoef je je hier geen zorgen om te maken. De hoofdtelefoon wordt geleverd met twee paar oorkussens die gemakkelijk met één draai verwisseld kunnen worden. Een van deze paar oorkussens is gemaakt met een uniek mesh-materiaal dat speciaal voor training is ontwikkeld. Het paar kan gewassen worden in de wasmachine op 30 graden. Je kan je koptelefoon voor training dragen en vol gas geven, zonder dat je na hoeft te denken of ze tegen zweet of water kunnen.

VIND UW PASVORM – HOOFDTELEFOON VOOR TRAINING

Bij MIIEGO zijn we ons ook bewust dat trainen een heel individueel ding is. Voor sommigen is het alleen een echte workout als ze hun record van zware gewichten tillen hebben verbroken, terwijl anderen zich beter voelen bij veel sit-ups in de woonkamer of push-ups in het bos na het hardlopen.

Wil je inspiratie voor een workout die je zowel binnen als buiten kunt doen? Lees dan de vier geweldige oefeningen van MIIEGO Ambassadeur en personal trainer, Jakob Schmidt, met bijbehorende muziek.

 

MIIEGO heeft ook een koptelefoon voor je workout
Het maken van koptelefoons voor het binnen en buiten trainen en voor allerlei soorten sporten en vormen van oefeningen is de specialiteit van MIIEGO. Daarom zijn onze producten allemaal functioneel maar nog steeds anders van model tot model, zodat elk van onze klanten de koptelefoon kunnen vinden die precies past bij hun behoeften. Bij Team MIIEGO verwelkomen we iedereen van professionele topatleten tot zelfbenoemde gezellige sporters, met open armen. Volgens ons is alle beweging goed, als het vreugde creëert en wordt aangevuld met een goed nummer of misschien een leuke podcast.

Welke koptelefoon heb je nodig voor het trainen?
Wanneer we zeggen dat iedereen de mogelijkheid zou moeten krijgen om de perfecte koptelefoon te vinden voor het trainen, menen we het. Daarom bieden we zowel in-ear, on-ear en over-ear koptelefoons aan.
Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze draadloos zijn, bestand zijn tegen water en zweet, een mooi Scandinavisch design hebben en geweldige geluidservaringen leveren.
Bovendien hebben veel training koptelefoons gemeen dat ze prijzen en testen hebben gewonnen. Krijg inzicht in waarom MIIEGO wint als het gaat om audio voor een actieve levensstijl.

Je kan ook onze grote selectie aan hoofdtelefoons voor training vinden of meer lezen over waarom atleten zoals René Holten Poulsen MIIEGO koptelefoons gebruiken.