Sport koptelefoons kunnen moeilijk te vinden zijn omdat er vaak individuele voorkeuren bij komen kijken. Als je op zoek bent naar sport koptelefoons, is er één ding cruciaal: ze moeten draadloos zijn. Alleen dan heb je gegarandeerd complete bewegingsvrijheid.

Het Deense merk MIIEGO maakt draadloze sport koptelefoons met een focus op functionaliteit, kwaliteit en solide geluidservaringen sinds 2010. Koptelefoons, sporten en beweging zijn onze grote passie en waar we voor gekozen hebben om in te specialiseren bij MIIEGO.

We doen dit omdat sport hoofdtelefoons een niche zijn waar we een verschil kunnen maken met onze kwaliteitsproducten. Veel mensen willen misschien niet overwegen om een speciale sporthoofdtelefoon te kopen, maar de waarheid is dat trainen, hardlopen en bewegen veel van uw hoofdtelefoon vergen.
De sporthoofdtelefoons van MIIEGO zijn gemaakt om lang mee te gaan tijdens het sporten. En wat betekent dit? Dat betekent dat we alle uitdagingen die u meemaakt terwijl u sport met uw hoofdtelefoon hebben overwogen.

SPORT KOPTELEFOONS MET HOOG COMFORT

Je koptelefoon moet strak zitten wanneer je hem gebruikt voor het sporten of trainen. Daarom zijn alle MIIEGO producten ontworpen met een ultra-comfortabele pasvorm die tijdens je hele training veilig en stevig zit.
Dit omvat ook unieke details zoals traagschuim oordopjes in onze in-ear koptelefoons, een gewatteerde hoofdband in onze BOOM-serie en verschillende maten van onze AL3+ FREEDOM-hoofdtelefoons. Gewoon om zowel comfort als functionaliteit te garanderen tijdens beweging en sport.
Om eerlijk te zijn – niemand wilt zijn hoofdtelefoon op de grond zien vallen tijdens het hardlopen of ze rond je oren voelen bungelen tijdens een workout.

Wees niet bang voor regen en zweet met MIIEGO sporthoofdtelefoons.
Al onze sporthoofdtelefoons zijn ook bestand tegen zweet en water, en meerdere van onze producten zijn compleet waterbestendig. Daarnaast komen meerdere hoofdtelefoons met vervangbare oorkussens die na gebruik gewast kunnen worden. Dus als je MIIEGO koptelefoons gebruikt voor het sporten, wees nooit bang voor regenachtige runs in het bos of zweterige trainingen in de sportschool.

DRAADLOZE KOPTELEFOON, SPORTEN EN VELE UREN GELUID

Misschien heb je ooit geprobeerd je koptelefoon mee te nemen naar  je training en teleurstelling gevoeld toen ze al na 15 minuten een bijna lege batterij meldden? Wij bij MIIEGO hebben hier rekening mee gehouden. Dat is waarom al onze sporthoofdtelefoons een erg lang batterijleven hebben. Onze over-ear BOOM koptelefoons hebben bijvoorbeeld meer dan 36 uur speeltijd op slechts één keer opladen, en onze in-ear koptelefoons MiiBUDS ACTION II, worden geleverd met een oplaadcase die in totaal tot 90 uur speeltijd biedt voor een messcherp geluid.

MIIEGO IS GEPASSIONEERD IN GELUID VOOR BEWEGING

De reden waarom we bij MIIEGO specialiseren in sport koptelefoons, is te danken aan de CEO van MIIEGO, Christian Jeppesen. Christian, die het bedrijf in 2010 oprichtte, is zelf een sportliefhebber met een brandende passie voor met name voetbal. Gebaseerd op de combinatie van interesse in sport en de passie van Christian Jeppesen voor geweldig geluid, ontstond MIIEGO. Een merk dat meer dan 10 jaar na de oprichting, nog steeds een stevige plaats heeft in de markt als leverancier en fabrikant van kwaliteitshoofdtelefoons voor sporten en actieve levensstijlen.

GETESTET EN GOEDGEKEURD DOOR ATLETEN

Om dezelfde reden hebben we bij MIIEGO ook meerdere atleten als ambassadeurs voor onze hoofdtelefoons. Ze zijn ambassadeurs voor de simpele reden dat ze geloven in de producten en ze getest hebben als deel van hun extreem actieve dagelijks leven.

Sport koptelefoons die een leven lang meegaan op het water
Team MIIEGO bestaat uit, onder andere, de professionele roeier René Holten Pouslen, die medailles heeft gewonnen op de Olympische Spelen, de Europese kampioenschappen en de wereldkampioenschappen kajakken. Wanneer René in zijn kajak zit met MiiBUDS ACTION II op, kan hij op vol gas trainen op muziek, zonder zich zorgen te hoeven maken over water en zweet op zijn koptelefoon te krijgen.

Rene Holten Poulsen

Zoals René het zelf omschrijft: “Over het algemeen is het belangrijk in watersporten om hoofdtelefoons te hebben die waterdicht zijn. En dat ze erg licht op mijn oren zitten. Je beweegt nog steeds veel, dus de oorhaak helpt omdat ik me geen zorgen hoef te maken of ze perfect zullen zitten terwijl ik train”.

René Holten Pouslen twijfelt ook niet over waarom hij ambassadeur is geworden voor de sport koptelefoons van MIIEGO. Hij legt uit: “Het is super cool om samen te werken met een Deens merk van de hoogste kwaliteit. MIIEGO is van hoge kwaliteit met geweldig design dat past bij elke laag van onze maatschappij. Het is ook een merk dat focust op sport, maar het is net zo goed geschikt voor casual gebruik”.

Michelle Vesterby

Blijf lachen met goed geluid
René Holten Poulsen is niet de enige professionele atleet die we hebben als ambassadeur. De Deense triatleet Michelle Vesterbij, die 13 medailles heeft gewonnen in verschillende IRONMAN en triatlons, is ook een ambassadeur voor MIIEGO en gebruikt onze sporthoofdtelefoons. Haar motto is “Blijf lachen”, en voor Michelle motiveert muziek haar om te lachen door de training. Michelle legt uit:“Als ik ren of train in de sportschool, is het heel fijn om muziek in mijn oren te hebben. En mijn apparatuur moet gewoon werken. Daarom gebruik ik MIIEGO”.

KOPTELEFOON VOOR ZOWEL SPORT ALS DAGELIJKS GEBRUIK

Maar betekent dat dat we sport koptelefoons maken die alleen voor sport gebruikt kunnen worden? Zeker niet. MIIEGO staat bekend om het maken van koptelefoons voor sport, maar onze grote selectie aan producten werken ook in alle andere aspecten van uw dagelijkse leven.Zo worden onze BOOM ANC met actieve ruisonderdrukking niet alleen gebruikt voor trainingssessies waar je helemaal gefocust moet zijn. Ze kunnen ook op werk gebruikt worden, waar grootschalige kantoren in veel gevallen een duidelijke behoefte hebben om af te sluiten en te kunnen concentreren. Anderen gebruiken de BOOM ANC koptelefoons in het dagelijks leven, wanneer ze ruimte moeten maken voor “me-time” met een podcast of audioboek.

TEAM MIIGO IS OOK VOOR JOUW

Op dezelfde manier is onze community, Team MIIEGO, niet alleen voor ambassadeurs en topatleten. In plaats daarvan is het een grote gemeenschap van alle MIIEGO-gebruikers die goed geluid als deel van hun actieve levensstijl prioriteit geven. Een gemeenschap waar alle leden samenkomen en motivatie delen, plezier in trainen hebben en fantastische geluidservaringen delen. Hier maakt het niet uit of je jouw koptelefoon gebruikt voor sport, om een marathon te rennen, te trainen in de sportschool, te stretchen of om tijdens een wandeling rust te vinden. Team MIIEGO staat helemaal voor het vinden van de perfecte balans en het luisteren naar jouw favoriete nummers of podcasts.

Wil je ook deel uitmaken van Team MIIEGO? Maar twijfel je over welke koptelefoon je moet kiezen?

Bekijk ons overzicht van de vele award winnende koptelefoons die we in ons assortiment hebben.

Weet je al dat jouw nieuwe koptelefoon gebruikt zal worden voor indoortrainingen? Vind dan hier het juist paar.