WINNAAR IFORM TEST: MIIBUDS ACTION II UITGEROEPEN TOT “BESTE HOOFDTELEFOON MET OORHAKEN!”

iFORM heeft zojuist de winnaars aangekondigd van hun nieuwste test van hoofdtelefoons voor hardlopen en training. MIIEGO’s populaire draadloze product, MiiBUDS ACTION II, won de categorie “Hoofdtelefoon met oorhaak”.

MiiBUDS ACTION II kreeg 6 van de 6 sterren en eindigde als eerste voor merken als Sony en Phillips. Onze draadloze bestseller werd geprezen om zijn water- en zweetbestendigheid, kristalhelder geluid en geweldige batterijduur, beschreven als een klasse apart. iFORM benadrukt ook de ultracomfortabele en veilige pasvorm van onze hoofdtelefoons: “Of je nu rent, springt of op je hoofd staat, je hoeft je geen zorgen te maken dat je ze kwijtraakt, want ze zitten perfect rondom.”

iFORM Test 2022

Bij MIIEGO zijn we zeer verheugd om te zien dat onze producten als beste uitkomen in een test over geluid voor een actieve levensstijl – onze specialiteit sinds 2010.

Bij ons is het altijd de missie geweest om perfecte draadloze audio-ervaringen te creëren met behoud van maximale bewegingsvrijheid. We zijn ongelooflijk trots dat anderen niet alleen onze passie erkennen, maar ook de torenhoge eisen die we stellen aan onze producten – en de kwaliteit die daarop volgt.

Deze resultaten bewijzen dat onze producten bij MIIEGO, zelfs als een klein Deens merk, grote internationale concurrenten kunnen overtreffen en onze klanten keer op keer fantastische geluidservaringen kunnen bieden.

Wil je meer lezen over MiiBUDS ACTION II en onze nieuwe titel als “Beste koptelefoon met oorhaak”? Bekijk de test hier.

Terug naar blog